Зробіть вибір на користь незалежності та українського продукту

 

Системи онлайн-запису та обліку мають високий попит серед представників багатьох сфер діяльності. Адже автоматизація процесів завдяки їхньому функціоналу дозволяє оптимізувати та пришвидшити низку важливих задач: керування онлайн-записами та платежами, клієнтськими базами та філіями, звітністю тощо.

Однак, на жаль, численна кількість українських (та не тільки) користувачів з різних причин все ще продовжує вдаватися до послуг компаній з рф. А отже, навіть не завжди свідомо, але бере участь у спонсоруванні війни проти України…

Що пропонуємо ми? Відмовитись від використання таких популярних платформ як: Altegio, YClients, Hesus, «Битрикс», «‎Клиентикс»‎. І в декілька кліків налаштувати сучасну систему Beyond.

Що ви отримуєте?

Безпечний та багатофункціональний набір інструментів для ведення бізнесу, гарантію захисту даних, а найголовніше — відмову від спонсорування держави-окупанта задля наближення нашої спільної Перемоги.

Не зволікайте, аби на власному досвіді переконатися: українська система eClients є найкращим рішенням для онлайн-керування вашим бізнесом 😎

Форма для реєстрації за посиланням.